English

Gjyshja që feston ditëlindjen e saj të 25-të

Margaret Ware, gruaja me vjetër në Britani feston ditëlindjen e saj të 25-të me kartë nga mbretëresha pasi ajo ka lindur në 29 shkurt, shkruajnë mediat britanike.

Aktualisht ajo i bie 100 vjeçe dhe ndihet sikur të jetë me të vërtetë 25 vjeçe.

Ajo është nëna e 3 fëmijëve , gjyshja e 5 nipërve dhe mbesave dhe stërgjyshe e 7 strënipërve dhe stërmbesave.

Ajo çdo ka punuar deri në moshën 80 vjeçe. Tani ngrihet çdo ditë në orën 7:30 të mëngjesit, bën ecjen e saj të mëngjesit dhe 2 herë në javë luan bingo.
Jeta e saj ka qënë as e lehtë por dhe as shumë e vështirë.
Ajo shpreson që e gjithë familja të ketë një jetë sa më të gjatë

KOMENTE