English

Kalendari i ndeshjeve miqësore të Shqipërisë për 2012

Shqipëria këtë vit do të zhvillojë vetëm ndeshje miqësore. Ato janë 11 ndeshje që do të zhvillohen si në Shqipëri dhe në vendin e skuadrës mike.

Shqipëria nuk do të ketë lojra futbolli zyrtare deri në 15/10/2013


29/02/2012, 15:00 Georgien - Albania
07/09/2012, 12:00 Albania - Cypern
11/09/2012, 12:00 Switzerland - Albania
12/10/2012, 12:00 Albania - Island
16/10/2012, 12:00 Albania - Slovenien
22/03/2013, 12:00 Norge - Albania
07/06/2013, 12:00 Albania - Norge
06/09/2013, 12:00 Slovenien - Albania
10/09/2013, 12:00 Island - Albania
11/10/2013, 12:00 Albania - Switzerland
15/10/2013, 12:00 Cypern - Albania

KOMENTE