English

Provoni veshjet online para se ti blini. Teknologji e re që filloi zbatimin sot

Një teknologji e re i ka dhënë fund kthimit të rrobave që bliheshin, për arsye se mund të jenë të vogla apo të mëdhaja.

Tani para se ti blini, Tesco është duke përdorur një teknologji që i lejon njerëzit të krijojnë versione 3D dixhitale të tyre nga një fotografi e downloaduar(ngarkuar) për në faqen virtuale të saj F & F në një dhomë të përshtatshme.

Atëherë duhet të bëni disa veprime në facebook para se të shkoni për të blerë atë që doni.

Bëni Like faqen Clothing in Tesco, në Facebook dhe në krah të majtë, poshtë profilit zgjidhni opsionin F&F Fitting Room by Metail dhe zbatoni hapat që ju thotë.

Në fund do të shihni rezultatin për veshjet tuaja.

KOMENTE