English

Tigrat siberianë luajnë tango mbi akull (FOTO)

Këto fotografi mahnitëse janë kapur në momentin që dy tigrat siberianë u kapën duke vallëzuar mbi akull.

Dyshja duket krejtësisht e koordinuar se si ata luajnë në dëborë në kopshtin zoologjik të Vjenës.

Në një foto, macet e mëdha duken sikur janë në mes të një tango, të zemëruar pasi ata mbajnë putrat e tyre me njëri-tjetrin.

Seria e fotografive të marra nga fotografi Jutta Kirchner janë interesante.
Me mantelet e tyre të shndritshme portokalli dhe të zezë bëjnë kontrast kundër sfondit të bardhë të dëborës.

KOMENTE