English

De Biasi: Nuk patëm mundësi të përgatitemi (VIDEO)

Pavarësisht rezultatit në ndeshjen me Gjeorgjinë, i gjithë stafi i përfaqësueses dhe drejtuesit e FSHF-së kanë marrë anën pozitive të asaj ndeshje, duke parë kushtet jo shumë të favorshme për zhvillimin e kësaj miqësoreje.

579

Ndërsa Duka shprehet:
“Ndeshja i shërbeu qëllimit që ka ekipi për eliminatoret e 2014. i shërbeu sepse dolëm në pah disa gjëra negative që stafi duhet t’i korrigjojë. Nëse hyjmë në detaje teknike, në atë rastin e penalltisë së dytë, mbrojtja s’mund të lejonte sulmin të godiste katër herë pa larguar topin nga zona”.

KOMENTE