English

Nëna super e trashë

Nëna e 4 fëmijëve, 42 vjeçarja Marie Eaton, 42 vjeç peshonte më shumë se të 4 fëmijët dhe burri së bashku.

Ajo nuk përmbahej dot në të ngrënë. Por bashkëshorti i saj e detyroi në kuptimin e mirë të fjalës, që nëse nuk do të humbte në peshë ajo do të vdiste duke i lënë krijesat më të lumtura fëmijët e saj.

Duke menduar që nëna e saj kishte vdekur në krahët e saj që kur ajo ishte adoleshente, ajo vendosi që nën një dietë tepër të rreptë të humbte në peshë.

Dhe ja arriti. Për 2 vjet ajo përgjysmoji peshën e saj dhe tani ndihet sikur të mos jetë ajo.

KOMENTE