English

Qeni Breeder mirëpret 27 qenushët e tij për 3 ditë (FOTO)

Nëse dëshironi të blini qenushë ja ku janë, shkoni dhe ata janë gati pas disa javësh...

Një qen Breeder ka qënë me fat pasi një pasuri e madhe i ka mbërritur.

Ai tashmë ka 27 qenusha të vegjël të lindur vetëm brenda 3 ditëve.

Beatrice Oswald, nga Aken, e cila kujdeset për shumimin e qenve që nga viti

2004 tashmë është bërë pronare e 27 qenushëve të lindur nga 2 nëna njëra që bëri 11 dhe tjetra 16 në një hark kohor prej 3 ditësh njëra pas tjetrës.

Të dyja nënat janë duke u përpjekur për të prodhuar mjaft qumësht për të ushqyer të vegjlit e tyre.

Ndërkohë dhe Beatrice është duke i ndihmuar me qumësht me shishe nga vullnetarë të ndryshëm që ata të mund të rriten të shëndetshëm.

Ajo do të kujdeset për disa javë deri sa ata të jenë gati për t'u shitur.

KOMENTE