English

Tali Lennox me pozat e saj të rrezikshme (FOTO)

Tali Lennox është një modele në rritje gjithmonë e më lart.

Ajo këtë herë tregon shkathtësinë e saj në foto të "rrezikshme" për modën parisiene.
19 vjeçarja e Annie Lennox, drejtuesit të kompanisë së bashku me modelin Ash Stymest kanë pozuar disa foto nën kamerën e fotografit Terry Richardson.

Moda në Paris, pranverë/verë 2012 është frymëzuar nga stile të cilat kanë evoluar
si rezultat i revolucionit politik, social dhe ekonomik të Berlinit "

Tali ka qënë e prirur për modele dhe ajo ka filluar që herët karierën e saj duke prezantuar për shtëpitë e modës si Prada, Burberry dhe Missoni.

KOMENTE