English

Të jesh e virgjër është Lumturi (FOTO me vajza të virgjëra)

Të gjitha fotot paraqesin vajzat, të cilat në intervistat e tyre konkluzioni i përbashkët i tyre ishte se ato ndiheshin tepër të lumtura që ishin të virgjëra dhe të suksesshme në karrierën e tyre.

Ato shprehen:
" Mardhënia seksuale është një linjë që unë nuk mund ta kryqëzoj deri sa të takoj njeriun e duhur për jetën time"

Një mesazh që e thonë të gjitha këto vajza. Ato kanë patur raste të njihen me djemtë që kur kanë qënë në adoleshencë por asnjëherë nuk kanë shkuar më larg se sa puthja.

Ato ishin fokusuar te studimet dhe më pas te puna e tyre pasi shihnin dhe dëgjonin që mikeshat e tyre pas një mardhënie fillonin të ndiheshin keq madje në shumë raste kishin probleme me veten. Ndaj ato bënin gjëra të tjera si mund të gatuanin apo shëtitje të ndryshme që i sillnin më tepër kënaqësi dhe nuk mund të vuanin më mbrapa si shoqet e tyre.

Megjithatë ato nuk e përjashtojnë seksin, se dhe ai mund të sjellë një lloj tjetër kënaqësie, por ato duan që atë t'ja falin njeriut që do ta kenë krah përgjithmonë.

Dhe kohët e fundit sipas një sondashi të ri nga OBSH( organizata botërore e shëndetsisë) ka dalë që:

Më shumë se 60 për qind e adoleshentëve seksualisht aktive thanë se donin të kishin pritur më gjatë, para se të humbnin virgjërinë e tyre.

KOMENTE