English

24 vjeçarja tentoi të hidhej nga kati i 32 i kullës

Një vajzë 24 vjeçare në Changsha, në Kinë ka tentuar të hidhet nga kati i 32 i një kulle.

Ajo qe ngjitur atje dhe ishte ulur në parvazin e një dritareje.
Policia pas tre orësh ka arritur ta bindë atë dhe më në fund ta tërheqi për në dhomë brenda.

Vajza qe parë duke folur në një telefon ku shprehej se kishte dështuar të vriste veten.

Më pas, burimet thonë se arsyeja që e kishte detyruar vajzën të merrte atë veprim ishte pasi ajo nuk kishte punë, familja e urrente dhe se të gjithë ishin zhgënjyer nga ajo.

KOMENTE