English

Femrat dalin njëkohësisht me 3 meshkuj

Sipas një studimi të fundit lidhur me mardhëniet e femrave me meshkuj rezultoi se 1 në 4 femra del njëkohësisht me 3 meshkuj.
Kjo kategori e femrave nuk vlen vetëm për Britaninë, por dhe përSHBA dhe Europë.

Mesatarisht, një vajzë shoqërohet me 1.46 meshkuj njëkohësisht, por në një në katër vajza beqare e rrit dukshëm rezultatin e mesatares.

Në total, një femër tipike beqare del me pesë meshkuj në vit, por në 20 përqind të rasteve numrat bëhen dyshifrorë.

Studimi tregoi se femrat moderne po lënë mbrapa tradicionalen duke bërë vetë hapin e para lidhur me propozimin për martesë, ndërkohë që shumica presin nga meshkujt ta thonë fjalën i pari.

KOMENTE