English

Michael Jordan shet rezidencën e tij (VIDEO dhe FOTO)

Ja dhe shtëpitë më luksoze dalin në shitje. Ngrohtësinë një shtëpie ja jep dashuria për njëri tjetrin, fëmijët familja. Ata të bëjnë të ndihet plot por dhe ndonjëehrë bosh.

Shtëpia e Michael Jordan, ose më mirë rezidenca gjigante del në shitje.
Ajo ka arritur në një çmim prej 29 milion dollarë.
Jordans divorcuar në fund të vitit 2006, pas 17 vjet martesë. Legjenda sportive njoftoi planet në dhjetor 2011 se do të martohet me modelen Yvette Prieto.

Rezidenca ka 9 dhoma gjumi, 15 banjo dhe 5 dhoma me zjarr. Dera kresore mban numrin 23 që ai e ka patur dhe është pasuria më e shtrenjtë e tij.

Ai ka jetuar këtu me gruan e tij dhe 3 fëmijët.

582

KOMENTE