English

Shqipëria nuk ka progres në çështjet kyçe, sherrnaja vazhdon (VIDEO)

Komiteti i Jashtëm i Parlamentit Europian votoi në Bruksel raportet për Bosnjen, Turqinë, Malin e Zi dhe Serbinë, ndërsa për Shqipërinë ka 2 vjet që nuk hartohet asnjë rezolutë.
Ish-raportues për Shqipërinë Libor Rouçek ka thënë:
"Sot diskutuam progresin në Serbi, Bosnje, Mal të Zi, por fatkeqësisht, mungon Shqipëria. Pse po mungon? Mendoj se raportuesi dhe ne e ndajmë gjerësisht këtë këndvështrim, është i mendimit se nuk ka progres në Shqipëri për sa i përket çështjeve kyçe. Ai thote se nuk ka shumë gjëra për të shkruajtur pasi atje vijon sherrnaja, përleshja për pushtetin mes qeverisë dhe opozitës dhe si rezultat nuk kemi progres"
581

KOMENTE