English

4 mars 2012 nis Portokallia

Programi më i dashur dhe popullor për të gjithë rinis aktivitetin e tij përsëri.
Nesër në 4 mars rinis "Portokallia" prezantuar nga Eneda Tarifa dhe Salsano Rrapi.

Sezoni i ri përsëri do të vazhdojë risi të reja të humorit si dhe aktorë të rinj të cilët do të sjellin realitetin që jetojmë në interpretime me nota humori.

Ky është sezoni i 17-të i “Portokalli”, që të dielën e 4 marsit, shënon premierën 201-të.
Regjia Altin Basha, ajo televizive Elton Papuçiu, skenariste Jani Duri dhe Vangjel Kozma, kostumografia Iliriana Loxha Basha.

KOMENTE