English

Demi i nxjerr syrin gjatë ndeshjes (VIDEO)

Matadori spanjoll Juan José Padilla i cili ka humbur syrin e tij të majtë në një ndeshje të tmerrshme me demat në arenë, do të bëjë një kthim të shquar në ring këtë fundjavë - por që njërin sy e ka të veshur.
589
Juan José Padilla, i quajtur tani "Pirate", do të rrezikojë jetën dhe gjymtyrët vetëm pesë muaj pasi ai ishte goditur nga demi në mënyrë të tmerrshme sa u mbulua në gjak duke thirrur: "Unë nuk mund të shoh '.

Ai pastaj iu nënshtrua një operacioni të shpëtuar jetën pesë orë për të riparuar dëme të rënda në syrin e tij, kockave, muskujve dhe të lëkurës - fytyra e tij u rindërtua me targa titan dhe rrjetë.

Edhe pse ai thotë se është "plotësisht i përgatitur", ai ka pranuar se do të ketë një element të shtuar rreziku - pasi nuk do të shohë me syrin e majtë kur demi të kalojë në atë krah.
Ai gjithashtu zbuloi se ai ndjehet 'plotësisht i përgatitur "për luftën dhe se kishte vrarë 10 dema si praktikë në ferma private.

KOMENTE