English

Gruaja divorcohet dhe ra në dashuri me një femër

Mary Portas ka folur haptazi se si ajo ka gjetur lumturinë e saj me një grua, pas divorcit të saj.

Sipërmarrësja e modës, ishte i martuar për 13 vjet dhe ka dy fëmijë, e përshkroi partneritetin e saj civile të gazetarit Rickey revista Melanie si "i shkëlqyer".

51-vjeçaria, e cili u bë një yll televiziv me Queen Mary dyqanet e saj të famshme tha: "Pasi bëra divorcin, po atë vit unë rashë në dashuri me një grua dhe unë duhej të mendoj për atë tashi. Kam menduar se për herë të parë isha e sigurtë për lumturinë time"

Mis Portas, është ende në kushte miqësore me ish-burrin e saj, Graham Portas.
Ajo shprehet se jetesa martesore me burrin e saj ka qënë me të vërtetë një pjesë e bukur e jetës së saj, por ata e kishin kuptuar një gjë të tillë dhe vendosën të ndahen paqësisht dhe sot ata janë miq dhe nuk kanë aspak probleme dhe me fëmijët.

Ajo ka qënë dhe këshilltare e kabinetit David Cameron.


KOMENTE