English

Meshkujt që mashtrojnë vdesin më shumë gjatë seksit

Shumë këshilla dhe studime për seksin janë dhënë dhe bërë. Gjithashtu seksi është aq ndihmues në shëndet por dhe aq shkaktar i vdekjeve. Dhe si vjen kjo e dyta?

Meshkujt që mashtrojnë tani kanë një tjetër shqetësim përveç marrjes vesh nga partneri i tyre,në lidhjet jashtë martese - ata kanë më shumë gjasa të vdesin gjatë seksit.
Shpallja doli nga një raport i botuar nga Shoqata e American Heart, duke kërkuar që pacientët me probleme të zemrës mund të rifillojnë jetën e tyre seksuale të sigurt pas trajtimit.
Studimi gjeti pacientë që mund të rifillojnë jetën seksuale direkt pas një jave të sulmit në zemër, por që ka qënë relativisht i lehtë.
Paralajmërimi është i sigurt pasi ata shpesh janë në punë në orare të gjata pune dhe duke qëndruar me vajza të reja, krijojnë lidhje jashtë martese.
Dhe kjo vjen pasi ata janë me gra të reja dhe në mjedise jo të njohura gjë që rrit ngarkesën emocionale dhe më pas stresuese.

KOMENTE