English

Të rinjtë e Kavajës anëtarësohen në PS

Partia Socialiste ka vijuar anëtarësimet e të rinjve në qytetin e Kavajës. Edi Rama ja ka dedikuar fjalën e tij të ndërprerë disa herë nga ovacionet rëndësisë që marrin anëtarësimet në gjirin e Partisë Socialiste.

591
Rama sot me të rinjtë e Kavajës është shprehur:
"Në rast se ju, që sot bëheni pjesë e Partisë Socialiste, do të sillni me vete edhe shumë të tjerë si ju, duke i ftuar të bëhen pjesë e betejes sonë për ndryshimin dhe duke u thënë që të mos rrinë në qoshen e tyre, por të merren me politikë për të ndryshuar jetën e tyre, ne do të fitojmë për Shqipërinë, siç fituam për Kavajën",

KOMENTE