English

19 vjeçarja vdes me tumorr në tru. Nëna e saj ngushëllim vetëm në facebook

Një nënë e brengosur e ka quajtur të pashpirt Gallery'Facebook pasi ajo u ndalnë futjen e llogarisë së vajzës së saj të vdekur.

Kur vajza 19-vjeçare Louise Palmer vdiq nga një tumor i trurit, ajo ishte shkatërruar. Por, ajo gjeti ngushëllim nga futja në Facebook në faqen Becky duke lexuar mesazhet e saj të vjetra.
Megjithatë, katër javë më parë Znj Palmer ka zbuluar se evidentimi në mënyrë të detajuar ishte ndryshuar. Dhe kur ajo dëshironte të futej në facebook ajo nuk mundi më pasi llogaria e saj qe bllokuar.

Infermierja 47 vjeçare dhe nëna e LOuise, u shpreh se Facebook nuk mund të jetë i pashpirt, pasi i vetmi ngushëllim për të, ku të mendojë vajzën e saj si të gjalë është facebooku.
Por Facebook i ka kthyer mesazh pasi nuk mund të cënojë privacinë e askujt.

Tani në ndihmë të saj ëashtë ngritur një grup prej 1500 fansash që rritet çdo ditë për ti kërkuar Facebook hapjen e llogarisë së saj.
Nëna shprehet se kohët e fundit isha unë ajo që e përdorja faqen me lejën e saj dhe ne ndanim çdo gjë, pasi ajo nuk mund ta përdorte për shkak se ishte sëmurë.

KOMENTE