English

35 vjeçari rreh barbarisht 16 vjeçarin (VIDEO)

Një burrë 35 vjeçar nga Florida u dënua me burg për rrahje të një 16 vjeçari në mënyrë barbare.

Gary Johnson shihet si konkurrent në një ndeshje për të mbrojtur djalin e tij si humbës, në ndeshjen me një 16 vjeçar.

16 vjeçari pranon sfidën me babin 35 vjeçar të mikut të tij. Por Gary 35 vjeçar pas takimit si dy konkurrentë e qëëlon dhe e rrëzon direkt në tokë duke e qëlluar në mënyrë barbare duke i çarë vetullën dhe thyer dhëmbët e parë.
Për këtë policia ka gjetur videon që po regjistrohej nga miqtë e ftuar në oborr dhe e ka cilësuar si një lojë tepër barbare. Për këtë ai është dënuar më burg ku pasi ka dëgjuar vendimin i ka rënë të fikët në sallën e gjyqit.

596

KOMENTE