English

Coco me seksi se kurrë (FOTO)

Ajo tha se kohët e fundit është më e madhe se ajo ka qenë ndonjëherë.
Por, në episodin e ri të mbrëmshëm, Ice Loves Coco, Coco Austin dëshmon se ajo është tepër e bindur kur vjen puna për të treguartrupin e saj.
Modelja 32-vjeçare shfaq figurën e saj të jashtëzakonshëm në një bikini leopard.


Me të tilla rroba banje ajo përsëri tregohet e sigurt dhe e rehatshme me trupin e saj.
Ajo pranon që është më e shëndoshë se kurrë më parë, por ajo tregon se lumturia që ka përbrenda është dhuratë nga burri i saj që gjithë kohës e ngre në piedestal.

Githashta ajo ka pohuar përsëri se të pasmet e saj janë 100 për qind natyrale.

KOMENTE