English

Dhelpra më e madhe në Britani

Një fermer në Britani ka vrarë dhelprën më të madhe të shënuar deri tani në Britani.
Ai kishte dyshuar te një përbindësh që hante qengjat e fermerëve dhe kishin vendosur që ta kapnin.
Një natë ishte me djalin përjashta dhe kishin vënë re këtë përbindësh që ishte një dhelpër. Ata i tërhoqën vëmendjen dhe më pas e vranë.

Dhelpra ishte e gjatë gati 1.55 metra dhe mjaft e rëndë sa i habiti të gjithë ata që e panë.

Deri tani ka qënë dhelpra më e madhe që është kapur në Britani dhe kjo tregon se madhësia e tyre po rritet si rezultat i ushqimit të mirë dhe të mjaftueshëm që ato hanë duke gjuajtur qengjat në fermat e ndryshme të Britanisë.

Derek Yalden, president i Shoqërisë së gjitarëve, tha se dhelprat po bëhen gjithmonë e më të guximshme për tu futur në qytet pasi ato janë kurioze të shohin fytyra njerëzish.

KOMENTE