English

Momenti më i turpshëm i dasmës (FOTO)

Të gjithë çiftet e reja por sidomos vajzat ëndërrojnë momentin më të mirë para altarit ku çifti bën premtimin e martesës.
Por ka dhe gjëra të pazakonta që ndodhin, ashtu siç i ndodhi kësaj vajze e cila s'ka për ta harruar kurrë.
Ajo po ngjiste shkallët e shoqëruar nga burri i saj nën fotot e shumta dhe muzikën sinfonike duke shkuar drejt altarit .
Por sapo ajo ka mbëritur ku priteshe nga të gjithë diçka e pazakontë i ka ndodhur.

Fustani i saj i shkëputet nga beli dhe i bie poshtë duke treguar të mbathurat e saj. Ajo me nxitim e heq fare dhe largohet me shpejtësi.

KOMENTE