English

Tetori mundësia më e afërt për të marrë statusin kandidat (VIDEO)

Në tetor, klasa politike shqiptare duhet të tregojë para ndërkombëtarëve sesa ka punuar per integrimin e vendit në familjen europiane.

599

"Nese Shqiperia do ta marre statusin kandidat apo jo une nuk e di. Ne Tetor raporti i progresit do te shqyrtohet dhe mund te kete ose jo rekomandime per dhenien ose jo te statusit kandidat. Nga tani deri ne tetor ka shume kohe dhe ka shume gjera qe duhet te behen. Çfare eshte e rendesishme eshte qe ka nje permiresim ne plotesimin e disa perparesive duke nisur nga ato politike. Ka sinjale mjaft pozitive sic ishte edhe miratimi i Kodit Penal. Eshte e rendesishme qe te ekzistoje vullneti politik dhe te ecet perpara me zbatimin e rekomandimeve", tha Sequi

KOMENTE