English

Arrestohet nga policia pasi lyen gishtat me manikyr në aeroplan

Jeanie Daniels ishte duke fluturuar me avionin Southwest Airlines për Los Anxhelos në Hjuston, Teksas më 26 janar për të takuar të dashurin e saj.

Por mjeku i avionit ndjeu erën e acetonit dhe i tha asaj që ta mbyllte, ndërsa ajo ishte duke lyer gishtat e saj me manikyr.

Ajo i kërkoi falje dhe shkoi në banjo për ti përfunduar pasi dhe dy gishta i kishin mbetur për të përfunduar pasi atje nuk mund të ofendonte askënd.

Kur doli mjeku po e priste përsëri për t'i thënë që nuk bëre mirë dhe nuk veprove ashtu si the.
Debati filloi mes të dyve sa u bë një problem për bordin e udhëtimit.
Pasi avioni u ul ajo u prit nga dy oficerë policie të cilët e mbajtën për 10 orë në dhomën e policisë për të shpjeguar të dhënat
I dashuri i saj u shokua kur mori vesh se çfarë i kishte ndodhur.
"Policia e aeroportit u përfshi për shkak të sjelljes së pasagjerit dhe një grindje verbale me një anëtar të Southwest Airlines që është përgjegjës për sigurinë e të gjithë udhëtarëve dhe punonjësve tanë.

KOMENTE