English

Familja Albino, hyn në rekordin Guinness (FOTO)

Një çift i bardhë (flokët, lëkura)Indian janë të vendosur për të hyrë në librin e rekordeve së bashku me pasardhësit e tyre, pasi janë bërë familja më e madhe Albino në botë.

Dhjetë anëtarë të familjes Pullan, të kryesuar nga Rosetauri, 50, dhe Mani gruaja e tij, 45, të gjitha kanë lëkurë tejet të zbehtë dhe të bardhë.
Por, pavarësisht nga vitet e paragjykimeve dhe vuajtjet e vizionit të dobët e cila është një efekt anësor i gjendjes, Pullans dhe tetë anëtarët e tjerë të familjes janë vendosur një rekord botëror Guinness.

Asnjë nuk i beson në shoqërinë apo rrethin ku jetojnë se janë indianë. I mendojnë si të huaj.

Sëmundja albinism prek rreth 1 në 17 000 njerëz në botë.

KOMENTE