English

Milingonat përveç punës dhe pak intimitet (FOTO reale)

Kot nuk i kanë thënë punon si milingonë, ja pra këto janë milingonat që bëjnë punë nga më të pazakontat që as vetë ne nuk mund t'i imagjinojmë se si janë ato në gjendje për t'i kryer ato por nuk harrojnë të kalojnë dhe momentet e tyre intime.

Insektet intriguese janë fotografuar duke kryer një sërë detyrash të pazakonta,

Z. Pavlov ka marrë imazhet në një kodër vetëm pak metra nga shtëpia e tij në Moskë, Rusi.

KOMENTE