English

Parlamenti hesht para të verbërve (VIDEO)

Shoqata e të Verbërve dhe Paraplegjikëve të Shqipërisë kanë protestuar kundër projektligjit për ndryshimet në statusin e tyre, i cili pritet të kalojë në seancën e radhës së kuvendit të Shqipërisë.

A do ta votonin parlamentarët nëse dikush prej tyre do të kishte një të sëmurë në shtëpi si këta protestues sot?
617

KOMENTE