English

Video 2 e Dritan Priftit. Dosja kalon në Gjykatë

Në limitin e afatit ligjor, Prokuroria e Përgjithshme i ka nisur në Gjykatën e Lartë dosjen e hetimit për ish- ministrin e Ekonomisë, Dritan Prifti dhe Leonard Beqiraj ish- zevendësin e tij, të cilët shfaqen në një video duke shpërndarë një sasi parash.

615

KOMENTE