English

Xhuxhi Jason Owen,kërkon të marrë trofe në bodybuilding (FOTO)

Jemi mësuar të shohim çuna të gjatë dhe të fuqishëm në sporte të ndryshme duke përfshirë dhe bodybuilding.

Por Jason, 30 vjeç, nga Mitcham, Surrey, është i vetmi xhuxh le të themi në garat e bodybuilding në Britani.

Ai është mjaft i kënaqur dhe përveç punës që ai kryen për të fituar lekët, ai i nënshtrohet dhe një trajtimi dhe diete të fortë në palestër për të arritur qëllimin e tij duke garuar për bodybuilding.

Jason shpenzon katër orë në ditë duke punuar në afat deri në garat e bodybuilding.

"Njerëzit janë të befasuar gjithmonë nga forca ime edhe pse disa herë ndihem jo mirë që jam xhuxh.
Ai ha 4000 kalori në ditë të pasura në proteina ushqimore dhe duke bërë që të ketë fuqi për muskujt e tij.
Për mëngjes ai ha qull dhe nga gjashtë të bardha veze dhe pastaj ai ha deri në katër vakte pulë, brokoli dhe oriz gjatë gjithë ditës.

Ai në palestër trajtohet si gjithë djemtë e tjerë dhe shpreson që këtë verë të marrë një trofe.

Gjithashtu ai kërkon dhe vëmendjen e femrave, por shprehet pak jo i kënaqur pasi ato duan të dinë për humbjen në peshë.

KOMENTE