English

Athina po ndien frikën që po i afrohet. Çamët në qeverinë shqiptare (VIDEO)

Ministria e Jashtme Greke u shpreh e shqetesuar lidhur me pjesemarrjen e partise se çamëve në Qeverinë Shqiptare. Lajmi behet publik prej zedhenesit Grigoris Delavekuras, gjate një komunikimi me gazetarët e akredituar pranë kësaj ministrie.
619

Grigoris Delavekuras , zëdhënësi i ministrisë së jashtme greke ka deklaruar:
”Çeshtja e perberjes se Qeverise Shqiptare eshte çeshtje e brendshme dhe si e tille nuk na takon ne ta komentojme”, tha Delavekuras. “Ështe e vertete se PDIU ka shprehur qendrime qe na shqetesojne dhe bien ndesh me frymen integruese te Shqiperise. Kemi marre garanci nga kryeministri dhe nga Ministria e Jashtme në Tiranë se Shqiperia deshiron marredhenie te mira me Greqine”

KOMENTE