English

Dashuria ekziston në çdo gjallesë. Foto tepër madhështore

Foto fantastike të marra rastësisht nga fotografi i apasionuar Mark Bridger.

Këto fotografi mjaft këndshëm tregojnë dy damselflies që kanë bërë formën e një zemre pasi ata martohen.

Fotot tregojnë aq shumë simbol ikonik të dashurisë.

Në foton tjetër viher re se një tjetër damselflies dukej sikur dëshironte të kënaqej me ta dhe që paraqitet si një shigjetë në zemër.

Para damselflies të çiftohen, grupet e meshkujve dhe femrave kalojnë kohë në kontakt fizik në një përpjekje për të vlerësuar martesën e tyre të mundshme.
Studimet në terren kanë treguar se femrat diskriminojnë mes meshkujve bazuar në formën e tyre dhe madhësinë.


KOMENTE