English

Molla me një personalitet të ndarë

Një mama ishte i habitur pas gjetjes së një molle gjysmë të kuqe dhe gjysmë të gjelbër të ndara nga një vijë shumë e saktë në mes në një qese të blerë nga supermarket ASDA.
Ekspertët thonë se ky fenomen natyror mund të jetë rezultat i një mutacioni të rastësishëm gjenetik.
Ajo mbajti mollën mutante në frigoriferin e saj dhe e ka bërë bisedë në mes të miqve të saj.

Znj Wood, tha: "Gjëja më e çuditshme ishte se ai ishte e vetmja në qesen meë tetë mollë të tjera. Gjithë të tjerat dukeshin normale.
"Kjo ishte njëlloj sikur ishte bërë me dorë, dy mollë me ngjyra të ndryshme ishin prerë në gjysma dhe ishin bashkuar përsëri, dy gjysma me ngjyra të ndryshme " shtoi ajo.

Ekspertët thonë se shanset e një molle të ndarë në mënyrë të tillë, të përkryer, me ngjyra, të këtij lloji mund të ndodhë një në një milion. Mutacionet ndonjëherë mund të jenë shkaktuar nga moti i ftohtë, luhatjet e temperaturës ose dëmtimi i insekteve.
Mollët e ndryshme të Pink Crippsishin bërë fillimisht nga John Cripps në Departamentin e Bujqësisë, në Australinë Perëndimore duke kombinuar karakteristikat më të mira të të dy mollëve. Molla është edhe e ëmbël dhe e freskët.

KOMENTE