English

Ora më e shtrenjtë në botë vetëm 5 milion dollarë

Orëndreqësi Zviceran Hublot zbuloi të mërkurën orën më të shtrenjtë në botë me një çmim prej US $ 5 milion (RM15 milion) dhe me më shumë se 1,200 diamante, përfshirë gjashtë gurët që ishin më shumë se 3 karats secili.

Jean-Claude Biver, president i kompanisë e cila është pronësuar nga gjiganti luksoz francez LVMH, tha se do të jetë e vështirë për të bërë një orë më të shtrenjtë ", sepse sipërfaqja e orës është e kufizuar".

U deshën 17 persona për 14 muaj, për të vendosur më shumë se 140 karats diamante në byzylykun e bardhë të orës së artë, tha Biver në panairin e madh të orave që u hap për publikun dje në Basel.

Disa njerëz kanë shprehur interes në blerjen e saj, tha Biver, pa dhënë detaje.

KOMENTE