English

Seks në publik. Arrestohet çifti

Një çift të pastrehësh u arrestuan dhe u akuzuan pasi ata u kapën duke bërë seks për rreth 30 minuta në një arenë patinazhi në akull në Connecticut, tha policia.

Sipas autoriteteve, një oficer gjeti 41-vjeçarin Jonathan Price dhe 38-vjeçaren Shannon McClung gjatë fazës që ata po kryenin mardhënie seksuale.

Disa kalimtarë u ankuan për këtë veprim në publik duke telefonuar policinë, por shumë të tjerë ishin duke parë skenën seksuale të tyre.

Price dhe McClung u akuzuan për shkelje rregullave në publik dhe u arrestuan nga policia si dhe morrën një gjobë 500 dollarë.

KOMENTE