English

5 arsyet që ju nuk bëni Seks

Arsyeja kryesore pse njerëzit nuk bëjnë seks, është për shkak se ajo nuk është e dobishme kur ai është jo i kënaqshëm, pasi "mosfunksionim" - është një kuptim i përbashkët.
Por ka mënyra të ndryshme për ta bërë seksin të kënaqshëm e megjithatë njerëzit fokusohen në pjesë të ndryshme të seksit.

1. Nuk është zbavitës.

Dikush kënaqësinë më të madhe e ndjen në pjesën e orgazmës, dikush pëlqen të luajë deri sa të arrijë në pikën e kënaqësisë për të 2 palët, e dikush tjetër i kushtor rëndësi puthjes së zgjatur.
Të gjitha këto duhet të jenë në harmoni dhe aprovim nga të dy partnerët që të pasi secila ka një rol mjaft të madh, sidomos trupi i femrës që i pëlqen të përkëdhelet përpara se të kaloni në penetrim seksual, dhe t'ju çojë në pikën e kënaqësisë më të madhe.

2.Ju ndiheni keq

Kënaqësi mund të jetë një pjesë e madhe e seksit, por është e vështirë të ndjeni kënaqësi kur ju jeni të zemëruar, të trishtuar, ose lënduar. Intimiteti mund të jetë gjithashtu një pjesë e madhe e seksit, dhe është e vështirë për të krijuar atë, apo të ndiheni kur ju jeni të fokusuar në kryerjen, ose kur ju ndjeheni fajtor, të turpshëm, apo të shqetësuar.

3.Keni dhimbje kur bënë seks

Seksi mund të dëmtojë një grua kur nuk është zgjuar ndjenja te ajo. Ose njëri prej jush nuk e përdor (të mjaftueshme) lubrifikimin. Ose mund të keni çështje të pazgjidhur mjekësore.
Ndonjëherë seksi në vetvete është pa dhimbje, por ju lëndon më pas, pasi keni një infeksion të fshikëzës apo një shpërthim herpes, ose ju jeni alergjik ndaj spermës së tij. Dhe nganjëherë ka dhimbje gjatë ose pas seksit sepse shpina, qafa, gjunjët, ose legeni nuk janë aq të zhdërvjellët. Si rezultat, seksi bëhet i mërzitshëm pavarësisht nga numri apo madhësia e orgasms që ju mund të keni.


4. Partneri juaj nuk është entuziast

Një nga gjërat që shumica e njerëzve duan nga seksi është që të ndjehen të veçantë. Shumë njerëz gjithashtu duan të ndjehen të dëshiruar. Kur ne jemi me një partner i cili vepron i mërzitur, madje edhe nëse ai është i aftë teknikisht, është e vështirë të ndjeheni të veçantë apo e dëshiruar.
Duke folur për trupin e njëri-tjetrit në mënyrë periodike është pjesë e higjienës mendore e një çifti.


5. Ju akoma nuk jeni futur në rutinë

Po, rutina ka një rol të rëndësishëm në seks.
Ashtu si ju shkoni jashtë çdo darkë me partnerin për të ngrënë darkë, dhe në këtë mënyrë ju keni mësuar huqet e tij lidhur me ushqimet ose zakonet dhe preferencat që ai ka, ashtu është dhe me seksin.
Ju mos bëni të njëjtat gjëra apo dhe gabime ku njërit partner nuk i pëlqejnë, ose bëjini gjërat që janë pjesë e seksit pa ju kujtuar partneri që duhen bërë, mos u justifikoni që harrova, se ndryshe seksi bëhet një fushë beteje për betejat e pushtetit, sesa një shesh lojrash për bashkëpunim.

KOMENTE