English

Berluskoni takon Putin dhe Medvedev në vendpushimin e skijve

Ambjenti duket tmerrësisht i ftohtë por mardhëniet e tyre u shfaqën tërësisht të ngrohta dhe tepër miqësore.

Ish-Kryeministri italian Silvio Berluskoni uroi Vladimir Putin për fitoren e tij në zgjedhjet presidenciale.

Ata janë të njohur si aleatë të ngushtë, ndaj dolën në vendpushimin e skive Polyvana KRASNAYA të mërkurën natën, ku ngritën dollinë së bashku me Medvedev, ku Putin mund të ketë ndarë edhe sekretet e suksesit të tij.
Një televizion shtetëror rus Raporti: "Silvio Berluskoni është në Rusi për një vizitë private."
Ndërkohë Berluskoni dhe Putin kanë miqësi të vjetër prej vitesh.
Në shpalljet e Wikileaks, Berluskoni ka qenë përshkruar nga diplomatët amerikanë si "zëdhënës" i Putinit në Evropë.

KOMENTE