English

Dasma e 16 vjeçares që drejton emisionin në Channel 4 (FOTO)

16 vjeçarja e televizionit Channel 4, e programit Big Fat Gypsy Weddings, e cila u rrëmbye vitin e kaluar në një disko është martuar me po të njëjtin person.

Cheyenne Pidgley dhe John McFadyen janë martuar sot në kishën e Shën Pjetrit nën praninë e 200 familjarëve dhe miqve të tyre.

Kur ajo u rrëmbye McFadyen ishte përpjekur ta mbante atë me forcë por kohë më pas ai i kishte kërkuar falje dhe që atëherë deri një muaj më parë ajo kishte pranuar propozimin për martesë.

KOMENTE