English

Foka ngrihet lart nga nofullat e vdekjes

Peshkaqenët njihen si grabitqarët më të rrezikshëm në botë.

Ndërsa në foto na tregon se si një peshkqen i bardhë ka vepruar në të kundërt të opinionit lidhur me prenë e tij.

Ai e ka marrë me hundën e tij fokën dhe e ka ngritur lart në vend që ta gëlltiste dhe më pas e ka ulur përsëri në ujë, një veprim i filmuar nga një grup turistësh të cilët janë habitur nga veprimi i tij.

Madje disa turistë ishin duke folur me njëri tjetrin por dhe qanin për atë që kishin parë pasi lojra të tilla i përkasin delfinëve dhe jo peshkaqenëve.

Më pas nuk dihet nëse foka jeton e lirë apo pas spektaklit shkoi në barkun e peshkaqenit.

KOMENTE