English

Majmuni refuzon të japë shfaqje për vizitorët në kopshtin zoologjik

E po kjo s'mund të ndodhë, që të paguash dhe të mos shohësh shfaqjen se i teket majmunit për të mos e dhënë shfaqjen për vizitorët në kopshtin zoologjik në Kinë ku ai jeton.

Kjo lloj shimpazeje gjendet zakonisht në Afrikën Qendrore, ku 94 përqind e ADN-së së saj është e njëjtë me njeriun.
Ata janë të njohur për agresionin e tyre, por janë të shkëlqyeshëm, të zgjuar dhe sillen altruiste dhe madje edhe shpirtërisht.

Majmuni duket se si është shtrirë për t'u çlodhur, por fytyra e tij duket se tradhton me një ndjenjë melankolike.
Mbase ndien mall për vendlindjen e tij dhe duket sikur këtu e shfrytëzojnë dhe tallen me të.

KOMENTE