English

Tadic feston duke kërcyer valle, kandidaturën e Serbisë (VIDEO)

Presidenti i Serbisë dhe anëtarë të partisë së tij, kanë festuar me këngë e valle marrjen e vedit kandidat të Serbisë në BE. Është luajtur himni i Evropës, por edhe vallet tradicionale serbe.
629
“Tani do të dëgjoni Himnin e Bashkimit Evropian, versionin serb”, u tha presidenti serb, Boris Tadiq, anëtarëve të Partisë së tij Demokratike që gëzonin dhe hidhnin valle, të mbledhur në Beograd, derisa po shpërthente melodia e Bethovenit.

KOMENTE