English

Tregu i Institutit. Kaos i vërtetë dhe burim infeksionesh (VIDEO)

A ju ka rënë rasti të shkoni në Institut apo në Kamzë?
Çdokush ka kaluar qoftë dhe njëherë të vetme pavarësisht se mund t'ju ketë rënë në sy diçka jo normale në një pjesë të rrugës dhe kryesisht sapo kalon urën.

Bëhet fjalë për një treg që organizohet atje, pikërisht sapo kalon urën e Institutit, një treg që është kthyer në një makth për banorët që jetojnë atje për mos thënë që në një gjendje të tillë kush mund të blejë!?
Higjena është shumëzuar me zero, kushte nga më të këqijat për tregëtimin e gjërave dhe sigurisht një bazë e mirë për zhvillimin e shumë sëmundjeve.
Nuk e di si mund të shkojnë dhe të blejnë në atë vend, kur thjesht nga xhami i autobusit apo i makinës nuk të vjen për tu afruar dhe jo më ta shkelish me këmbë atë vend dhe të blesh.
E tmerrshme. Kush e ka? Ku është fuqia e autoritetit kombëtar të mbrojtjes së ushqimit, konsumatorit, mjedisit?
A është vënë re nga Bashkia e Tiranës kjo vatër infeksioni dhe burim sëmundjesh?
633

KOMENTE