English

Whitney Houston i lë gjithçka vajzës së saj Bobbi Kristina

Whitney Houston i lë gjithçka vajzës së saj 19 vjeçare Bobbi Kristina.

Vullneti i superstar-it nuk përmend pasuri të veçanta, por i lë të gjitha asaj, orendi, veshje, efektet personale, bizhuteri dhe makina për fëmijën e saj të vetme. Bobbi Kristina ishte fëmija i saj i vetëm.

Paratë Houston i ka lënë në besim te motra e saj-e ligjshme që është dhe menaxhere, Patricia Houston, e cila u emërua administrator i pasurisë.

Pas moshës 21 vjeç, Bobbi Kristina do të marrë një pjesë të parave, pjesën tjetër në moshën 25 dheatë që mbetet në moshën 30 vjeçare. Houston mund ti jap paratë vajzës për qëllime të ndryshme, duke përfshirë shkollim, për të blerë një shtëpi dhe për të filluar një biznes.

Vullneti u nënshkrua më 3 shkurt 1993, rreth një muaj para se Houston të lindë vajzën e saj. 48-vjeçarja vdiq në 11 shkurt në Kaliforni.

KOMENTE