English

Ceremonia e dasmës kthehet në funeral

Një burrë në Tajlandë u martua me të dashurën e tij të vdekur për të përmbushur premtimin e tij të dashurisë.

29-vjeçari Sarinya Kamsook dhe e dashura 28-vjeçare e tij Chadil Deffy, ishin për t'u martuar këtë vit. Sarinya Kamsook për fat të keq vdiq në një aksident me makinë, vetëm një ditë para dasmës së saj. Deffy vendosi të shkojë në martesën e tyre siç është planifikuar dhe u martua.

Sarinya ishte përfshirë në një aksident me makinë, duke e lënë të plagosur rëndë atë. Ajo nën kujdesin mjekësor duke u mbajtur nën kontroll transferohet në një spital tjetër për më mirë, por pas 6 orës përpjekjesh ajo ndërroi jetë.

Gjatë funeralit të saj në Surin, Tajlandë, Chadil Duffy i vendosi një unazë në gishtin e nuses së tij të vdekur. Kështu ceremonia e martesës kthehet në një funeral duke e cilësuar, një nga ngjarjet e rralla në botë.

Vetëm vdekja do na ndajë...pëshpëriti burri i saj.

KOMENTE