English

Digjet flamuri shqiptar (VIDEO)

643

"Organizata Kristiane" e Maqedonisë (Hristianska Organizacija)ka shfaqur para publikut si dhe ka hedhur në youtube një video ku tregon djegien e flamurit shqiptar që duket mjaft e organizuar.
Në sfond shfaqen persona të maskuar që djegin shumë qetësisht flamurin, nën sfondin e një muzike ku thuhet për bashkomin e të gjithë të krishterëve dhe zhdukjen e shqiptarëve përfundimisht.
Mesazhi që jepet përmes tirave në video:
"Mos provoni të digjni tempujt e shenjte të krishterë. Mos luani me jetën tuaj, jetën e fëmijëve tuaj sepse or myslimanë, ju ka ardhur fundi dhe ka ardhur fundi i fesë suaj, Zotit tuaj dhe xhamisë tuaj”
Në pritje jemi për reagimin e institucioneve të të dy shteteve.

KOMENTE