English

Fëmija nga 9 muaj rritet dhe zhvillohet për 90 sekonda (VIDEO)

Një grua dhe partneri i saj kaloi nëntë muaj duke punuar në një projekt për të dokumentuar videot e shtatzanisë e saj, me rezultate ngushëllluese.

Videot fillojnë që kur barku i gruas ka qenë normal dhe deri kur ajo ishte për të lindur dhe më pas me fëmijën e tyre të shumëpritur.

Pra ata për nëntë muaj regjistrojnë të gjitha ndryshimet e barkut të graus deri në momentin e lindjes së fëmijës, pra duket sikur bebi për një periudhë kohore prej 9 muaj ka erdhur për 90 sekonda.

Shumë njerëz e kanë pëlqyer projektin e konceptuar në këtë mënyrë dhe i kanë falënderuar për ndarjen me të tjerët në youtube.


641

KOMENTE