English

Ish të pëndjekurit dhe dëmshpërblimi i tyre (VIDEO)

Një ndryshim i ri, që qeveria ka propozuar në ligjin për dëmshpërlimin e ish të përndjekurve ka nxehur debatin politik mes maxhorancës dhe opozitës për këtë shtresë.
646
Deputetja e PS-së Mimi Kodheli shprehet: "Ndryshimet që keni sjellë nuk do të jenë të mundshme të zbatohen ashtu sic mund të keni zbatuar edhe vendimet apo ligjin e mëparshëm, kur vijnë këtu vetëm për arsye demagogjike të momentit. Do të japim një mendim patjetër do të shprehemi në seancë, pasi të kemi marrë të gjitha të dhënat që folëm këtu dhe ju kërkuam"

KOMENTE