English

Qëllon fëmijën me armë tymuese se nuk donte të vinte në shkollë

Departamenti i policisë në një qytet ka qenë i mbyllur pas disa kërkesave që ishin bërë nga komunitetiti pasi një polic ka përdorur gjoja një Taser për të mposhtur një djalë nëntë-vjeçar.
Gati 2000 banorët e Mount Sterling, in Ohio, janë lënë pa polici që kontrollon lokalitetin e tyre pasi të zbatimit të ligjit vendor, pasi shefi i policisë së tyre u pezullua, ndërsa zyrtarët e tjerë po hetojnë incidentin.
Oficeri me kohë të pjesshme i qytetit u thirr në një apartament, ku një fëmijë ka refuzuar të shkojë në shkollë, sipas raporteve.
Polici qe thirrur në apartament por mardhëniet nga miqësore u kthyen në armiqësore pasi polici për ta trebur përdori një armë tymuese që i krijonte një gjëndje mendje të përhumbur.

Për këtë Zyrtarët e qytetit e pezulluan atë për tri ditë, duke e lënë qytetin pa një departament policor funksional.
Mirëpo shefi i policisë e fshehu si veprim dhe për këtë u pezullua nga puna ndërkohë që pritet që një staf i ri të fillojë nga puna.

KOMENTE