English

Qeni ndalon gjatë ushtrimeve dhe kryen nevojat e tij personale (VIDEO)

Libby, një qen 5-vjeçar ishte duke bërë ushtrime në një palestër gjatë një konkursi në Crufts dog show, në Birmingham, Angli.

Performanca e saj ishte duke shkuar për mrekulli duke ndjekur të gjitha ushtrimet nën udhëheqjen e pronares së saj kur pas një minute qeni papritur qëndroi për të kryer jashtëqitjen në tapet.

Pronarja u ndie keq duke vënë duart në kokë pasi veprimi i tij para 6 mijë spektatorëve solli skualifikimin direkt duke e detyruar atë të lerë arenën e konkurimit.

644

KOMENTE