English

Shtëpia e Bufit në një tub kullimi

Tubat e ujit bllokohen nga arsye të ndryshme, madje janë gjetur dhe minj apo gjarpërinj të vegjël.

Por për minjtë tubacionet e ujit janë streha normale për ta.

Por një fotograf i apasionuar pas fotove interesante ka kapur një buf i cili rri për mrekulli në një tub të prerë uji.

Ai ka gjetur një strehëz tamam sa për të dhe tepër të sigurt për tu mbrojtur nga kafshët grabitqare.
Bufi është banor vendas në Britani dhe ata mund të rriten deri në 21 cm.
Kukuvajkat preferojnë vende të pastra dhe të rehatshme ndryshe nga bufi.

KOMENTE